T/m 14 april: Rebirth Festival op Marikenpad bij Haaren

Van 31 maart t/m 14 april is de vierde etappe op de Antwerpsebaan tussen Haaren en Helvoirt onderbroken vanwege het Rebirth Festival. Het festivalterrein ligt dwars over de Antwerpsebaan, die tijdelijk de toegangsweg tot het evenement is.

 

Het megaspektakel zelf vindt in het weekend van 8 en 9 april plaats. De opbouw en de afbraak zijn echter dermate omvangrijk dat de doorgang twee weken versperd zal zijn.
Er is ter plaatse een omleiding aangegeven langs de rijksweg N65. Maar korter en aangenamer is een andere omweg. Komend uit de richting ‘s-Hertogenbosch ben je bij de verkeerslichten aan de toegangsweg van Helvoirt de N65 overgestoken. Aan de overkant zou je volgens de routebeschrijving rechtsaf moeten richting Antwerpesebaan. In plaats daarvan ga je nu rechtdoor de Molenstraat op. Die blijf je volgen, ook als die is overgegaan in de Helvoirtseweg. Als je die helemaal uitloopt/-fietst kom je aan bij de kerk en het gemeentehuis van Haaren en bevind je je weer op het Marikenpad.

 

Naar Rebirth via het Marikenpad

Maar heb je hier al aan gedacht? Je kunt op 8 en 9 april natuurlijk te voet of per fiets via het Marikenpad naar het Rebirth festival gaan. Mariken en Moenen zelf zouden daar hoogstwaarschijnlijk hun reis naar Antwerpen voor hebben onderbroken.

 

31 maart 2017
marikenpad2
Uncategorized